15 ago 2011

XXIII MEMORIAL DAMIAN CATALÀ, IX VOLTA A LA ESCULLERA PORT DE GANDIA



Avui dia 15 tocava fer altra vegada Gandia, enguany el I MEMORIAL A José Mª Angel "PITET", el NATACIO I ESPORTS GANDIA organitza aquesta prova desde fa ja 23 anys, tot un clàssic al mon de les travessies i tot i que tenia esmorzar a casa d'un bon amic, he decidit anar doncs feia ja 3 anys que no hi asistia.

Retrobament amb Pau Tomas, que com tots sabem ha tingut una xiqueta, i ara toca nadar i carretera i manta, que li toca bibe, eh pauet? ainss si ho llig la teua dona, jeje.

Aixi també amb Loli , Lirios, Mila, Maruja, totes quatre vingudes de Montaverner, sempre acudint a aquest esdeveniment.

Jose Luis Larrosa i Mari Paz, despres del seu repte aconseguit a Zurich, tornen a fer travessies de nou, i xarrem amb ells del temeta.


Els companys de Bunyol pasen a per mi cap a les 7 del mati, per anar a Gandia, anem cinc al cotxe, i arribem justets justets de temps, uf, despres de recollir els dorsals, me n'adone a la sortida que tinc les ulleres fotudes, les he untades amb vaselina, redeu que mala sort, vaig quasi a ceges, i faig molt mal temps, 50 minuts als 2700 metres, fatal el temps, el pitjor desde que faig aquesta travessia. Quede el 158 de la general.




 En acavar-la a l'hora i mitja fem la sortida de la travessia petita, dels 800, aquesta sera explosiva, som menys gent, i finalment faig 16 minuts i quede el 22.

Menge melo i bec aquarius, en sortir, me donen la samarreta de turno, me dutxe i cap al pesebre, es a dir a dinar amb els compis de bunyol, de natacio i com no ve tambe Raul Antich.


Maria Llamas i Mila Botella totes dues arreplegen la seua copa de la travessia, enhorabona des d'aquest blog.




Ara ja a dedicar-se a preparar la Bocaina, ja esta be de fer travessies menudes i entretindres en menudalles, i fer entrenes de llarga distancia, siga a piscina, o a la mar. que d'aci a dos mesos estare nadant la Bocaina, el meu repte del any.


No hay comentarios: