14 ago 2011

IV TRAVESSIA PLATJA DE XERACO "VICTOR MORENO"


Doncs si, arriba el dia en que Victor Moreno, el nadador que tots coneguem per els records batuts en piscina com a mar, li dona una merescut homenatge a Paco Sanz, el President de Ferderacio Valenciana de Natació que ha faltat, i comença amb un minut de silenci, un minut on es dificil pero impressionant que 360 nadadors que haviem fent pinya a Xeraco junt a la filla de Paco Sanz, nomes escoltavem les oles, el rumor del oleatje, durant aquest temps...., i despres d'aço, el merescut aplaudiment.

Miguel , Raul, Luis, Selina, Rafa i Salva.

retrobament amb els companys i companyes, isa, vero, un plaer vore-vos de nou.


Primer fa una sortida la filla de Paco Sanz, en homenatge a son pare, es entrar i sortir del aigua, tots aplaudim, i despres, fem junt a ella, una sortida, la sortida esperada, a les 11 en punt del mati. Alli Victor Moreno, amb el seu esforç i ajuda de la Associacio dels Veins de Xeraco, havien unit a 360 nadadors vingut de tot arreu de la Comunitat Valenciana.


Mitjos de prempsa acreditats, coca cola, Fundacio Sabor y Salud, Churruca, en fi, una currada mes que s'havia pegat aquest nadador per incentivar el esport que ens agrada, la natacio, i el que mes hi tenim que aplaudir es que potser que siga la unica travessia debades que hi haja ja a la Comunitat Valenciana.

imatge espectacular, 360 persones a la sortida .

la organitzacio saludantme quan finalitze la prova.

Raul Antich, de silla, altra vegada torna a les travessies.

Selina amb el modelet de banyador que va portar a Manhattan.

Luis sense presa pero sense pausa.

Salvador Barceló, a la sortida de la prova.

Era Competitiva, una de 2000 metres, la llarga, i altra la curta de uns 500 per als nanos.

Moment que hi cal destacar de tota travessia, aço es de caixo, despres de una nadaeta, toca la cerveseta. jeje.

Victor va ferme entrega de un detall una placa conmemorativa de la prova, ehorabona Vic.

Destacar tambe la ajuda incondicional de Eduardo Sanjuan, que va traure els temps, inscripcions, etc tot al temps que pertocava, aixi que gracies a ell també.

Victor Moreno, va fer de speaker, tot un recital al micro, nomes li va faltar cantar-nos.
Victor ens va fer una xicoteta demostracio del speaker que esta fet a tots els nadadors, va estar pendent de tots nosaltres, en fi, un 10 per ell, per treures el barret.

Aixi i tot ens va cridar a Selina i a mi per fernos parlar, sobre la travesia del Segle, la de Eivissa-Alacant, un detall per part d'ell. 

Ara fins dema a Gandia. Finalment vaig , jeje, he pogut inscriurem. ens vegem.

No hay comentarios: