18 may 2009

27ª VOLTA A PEU VALENCIA



A les 9 am, del diumenge eixim Vicent, Paco i jo, cap a Valencia a fer la Volta a Peu, on estan inscrites 50000 persones,, sera tot un formiguer, veritat??

L'eixida es en la Alameda, i com que ja tenim dorsals, anem directes a vore si trobem el mes a prop possible un lloc per aparcar el cotxe,, cosa dificil en aquest dia.

Jose , per motius d'alergia, no pot vindre,, te alergia a alçar-se mati els diumenges, i aixo a fet baixa, jeje, altra vegada sera.

Quan podem aparcar, ens posem els dorsals, i anem corrents cap a la linia de sortida,, QUE VEGEM??? TOT UN FORMIGUER DE GENT ,, QUE BARBARITAT.


Una vegada donen la sortida, la gent que esta amontonada a les vores de la Alameda, i quan dic alameda es TOTA LA ALAMEDA, va poc a poc agafantse a correr a la altura per on pasen els primers corredors,, aço es de bojos.

Veig a Noemi, una nadadora del Dom Bosco, vam nadar la Marato del UPV, al mateix carril, .., jo avui estic rebentat, no puc alçar els peus, just per no tropeçar amb l'asfalt,, sera per la carrera a Xest d'ahir i signes de vellea, jeje.

Bo, finalment com que anem a anar a la marxeta, tots tres, Paco, Vicent i jo, anem a un pas que tot i aixi me costa al principi portar, pero finalment l'acabem que es el que importa.


Quan estem eixint vora riu ja dalt del cotxe, ja amb la samarreta de la prova arreplegada i tot, encara es veu una marea humana de gent corrents per Valencia.

L'any que ve tornem.

No hay comentarios: