2 may 2009

ENTRENAMENT AMB NEOPRÉ A CULLERA



Despres d'una trucada de Miguel Domingo convidant-me a anar a Cullera a un entrenament amb neopre, junt a Blai, Fermin, etc, decideixo anar, pensat i fet.

Ells men deixaran un neopre, doncs jo encara no en tinc.

Fem dos grups,, Miguel es queda amb dos coneguts de la piscina, va a ser la primera vegada que surten a nadar al mar, i com que Miguel esta eixint de la lesio de muscle, anira amb ells. Jo i anire amb Blai, Fermin i la resta de compayns, des de la platja on nadem la travessia nocturna fins a l'edifici del Florazar 1.

Blai me recomana que me pose dos barrets al cap, per protegirlo del fred,,, cosa que una vegada dintre de l'aigua li agraeixo molt,, doncs estaria a una temperatura d'uns 16 graus,,,,, pense que mes no, jeje.


El tratge que porte es de Miguel, el que va nadar la travessia del Estret de Gibraltar, prova tan somniada per tot nadador de travesies.

Nadem vora 1 hora , vegem meduses , inclus una ratlla veu Blai dues vegades,,, es increible la sensacio de benestar i relaxament que produeix el nadar amb bona companyia, tot i les picaetes que de quan en quan fem, nadant a tope un bon tros per guanyar velocitat, i lo millor la sortida de l'aigua,,, ens posem tots a la mateixa altura,,, fins que diem " maricó l'ultim" jeje, s'ho pasem la mar de be.



Com no, ara anem a esmorzar, es el que toca, un bon entrenament i un esmorzar per xarrar de projectes per aquest estiu. Ja tenim damunt les travessies.

Queden per el proper cap de setmana,, jo no hi podre anar,,, estare fent la marato al politecnic 100X50.

No hay comentarios: