23 ago 2009

1er TROFEU COMUNITAT VALENCIANA AIGÜES OBERTES, 3ª TRAVESSIA BADÍA CULLERA







Victor Moreno i Rafa Muñoz a la foto.

L'ENHORABONA A VIC,, EL CAMPIÓ D'AIGÜES OBERTES DE LA COMUNITAT VALENCIANA,, I EL CAMPIÓ DE LA PROVA DELS 10.000 metres,, ens va deixar bocabadats,, un 10 com a nadador dintre i fora de l'aigua.

VIDEO EXPLICATIU DE LA PROVA

SORTIDA DE LA PROVA


Arriva el gran moment,, avui es el dia clau de la temporada,,, toca nadar els 10 quilòmetres que hi han entre el Mareny Blau fins la meta que es trova a la Penyeta del Moro en Cullera,, avui es el 1er Campionat Autonomic de Llarga distancia Badia Cullera, la prova que els dos anys anteriors havia sigut de 6500 metres s'havia transformat als 10000 metres per a que els arbitres de federacio Valenciana de Natació el marcaren dintre del calendari de Aigues Obertes de llarga distancia.


A LA FOTO: NOEMI, RAFA, ELENA, LUIS i VICENT

Quede amb dos companys de Bunyol, Vicent i Luis, per anar tots tres cap a Cullera, aixi que pasen a per mi cap a les 5'15 am del dia 23 d'Agost, i vora les 6'10 estem al lloc on ens donen els dorsals,, comence a vore cares conegudes,, cal destacar a Selina Moreno,, que fa poc ha creuat el Canal de la Mànega,, tot un repte per a qualsevol nadador,, al igual que veig a Victor Moreno, Rafa Tenllado, Noemi Oliveira, etc etc,, molts d'ells coneguts d'altres travessies,, i d'altres que no conec.

Cap a les 6'30 donen la sortida amb el bus,, despres de deixar la bossa amb la roba al lloc on esta destinat per l'organitzacio i posarme vaselina per tot el cos indiscriminadament, per evitar la picada de les meduses, pujem cap al bus,, que ens porta fins el Mareny Blau,, cregueume vam estar vora vint minuts anant amb ell , son 10 quilometres, i la cosa anava ja de valent.

Rafa, Selina i Jesus Blanco

Quan baixe i veig l'arena i la mar,, me dic,,, Rafa, aço va ja de valent,,, glubs,,, aixi que sense mirar res, comence a escalfar els muscles, veig a Miguel Domingo Pi que havia vingut per fer unes fotos, a Pau, que despres de intentar l'Estret per condicions climatologiques i despres de estar nadant cinc hores, van tindre que abandonar la prova. Jo pensava si a mitad d'aquesta la mar es posara mal,, el que anava a patir nadant per poder acavar-la, doncs son molts metres,, tans que no els havia nadat tants mai de seguit.

A les 7'15 donden la sortida,, Jesus Blanco,, havia quedat amb mi per anar junts, pero en la sortida se me despista,,, aixi que vaig amb un grupet,, fins el final.

El trajecte no estem mai sols els nadadors,, sempre estem acompanyats per les nostres bones amigues les Meduses, jeeje, bo ,, NO TAN AMIGUES,, son molt boniques, pero res mes,, es insuportable una vegada pasem la Sicania, ahi comença el major repte,, esquivar i esquivar,, de vegades hi han dos o tres,, altres quatre,, i altres no la veus i te l'has tragat, jeje, a mi me picaren dues.

Als tres quilometes de la meta començe a trovar-me mal, baixe el nivell de nadar, tant que s'apropa una barca per preguntarme si podia acabar,,, jo li conteste que si,, pero que tenia ganes de tirar fins la papilla de quan era xicotet, .. pero lis assegure que si que acabava la prova.

Va costarme, la veritat es eixa,, vaig patir, si, doncs , tenia malestar, pero al meu crono quan arribava a la Penyeta del Moro marcava 3h 19 minuts, i a la meta 3h 47 minuts,, vaig fer un sprint,, no se d'on vaig treure les forçes, pero si, vaig acabar-la,, i quin orgull, doncs pensava que no podia, nomes tenia quatre hores per ferla. Era el que els arbitres havien marcat.

Victor Moreno va quedar primer a la general dels masters de la seua categoria,, un crack,, l'enhorabona des d'aci.



Quan vaig arribar, un arbitre va donarme l'enhorabona, al igual que els de l'organització i el meu company Miguel Domingo, Luis i Vicent que estaven a Meta vam anar junts a fernos un piscolabis,, vaig menjarme una poma i un aquarius,, despres una cocacola,, i cregueume, tot o trovaba salat, jeje.



Una vegada fetes unes fotos amb Selina, Jesus, Miguel, Luis, Vicent, etc,, ens anem cap a Toris,, la mar de contents.

la proxima sera el Mar Menor el dia 6 de setembre.

No hay comentarios: