3 ago 2009

24 HORES DE TORÍS ( 2ª EDICIÓ)



Arribava ja la 2ª edició de les 24 Hores de Torís,, arranacaven enguany el dia 1 d'Agost a les 12'15 fins la mateixa hora del dia seguent,,, entrant enguany en la setmana esportiva de Toris.

Constava d'un carril,, Jose i jo comencem, som els que anem contant les piscines dels nadadors,, doncs estem a l'organització, ens quedem de 12 fins a les 15'30.

Per al acte inaugural, contem amb la presencia de l'Alcaldessa del nostre poble, la Regina de les Festes acompanyada de la cort d'honor, i el regidor d'Esports de Torís.

Luís Palmero es el primer en nadar,,, cadascu nada en un principi 15', doncs aixi es fa mes participativa,,, però com que la gent va fallant,, va nadantse mes temps de quan en quant.

Jo no estava inscrit,, aixi que tinc que vore els llocs buits,, i . quina sorpresa, jeje, me toca de quatre a cinc de la matinada,,, normal,, la matinada es on la gent sol fallar, i el que te que cobrir el club Organitzador,, el Club Triesport.

Per aquest acte estrenem uns banyadors,,, on esta serigrafiat el nom del Club darrere. Me'l dona Josep, per a quan tinga que nadar al igual que a Jose.

En total es naden vora 70 quilòmetres, no esta malament,, i naden uns quants menors, sempre acompanyat del full signat del pare mare o tutor d'autorització per aquest event.

Cap a les 20'00h nada Vicent Escoto Lisart,,, l'any passat va ser el xiquet mes menut que va nadar a les 24 hores i es un plaer tindrel altra vegada amb nosaltres participant,,, aixi tambe com que es el fill d'un amic nostre.

Ara a pensar amb Nàvia,, el dia 7 surt cap alli i el dia 9 fare el descens cap a les 20'00h , vaig a fer la prova reina,, els 5000 metres, l'aigua a hores d'ara m'han comunicat que esta a només 16 graus, aixi que he decidit compar-me tapons per als oits i me posaré dos barrets al cap per al fred.

Espere no patir cap hipotermia i acavar la prova.

No hay comentarios: