1 nov 2009

ENTRENE AMB NEOPRÉ A LA MALVARROSA

A la foto: Pau, Rafa, Brigi, Gabi, Selina, Anna i Jaume.


Avui a sigut un dia molt dur esportivament parlant,,, doncs despres de fer el 22 PAS RAS al port de Valencia correguent,, he quedat amb uns companys/es de natació per entrenar a la Malavarrosa, Gabi, Pau ( el temut Trim) , Jaume vingut de Barna, Anna, Selina i Brigi ( de Sueca) i jo mateix ( Rafa) .


Com podeu observar una bona cuadrilla per nadar,, ja dona gust nadar amb tanta gent i amb tant de nivell, les de la Ratlla del Terme, ( Pau i Bridget) que ja hem quedat amb ells per a properes quedades, amb Jaume ( de Barna), Selina ( de Gandia) ,Gabi i Anna( Valencians), i Rafa ( Torisà), gent coneguda de les travessies i gent com Jaume de altra comunitat vingut per entrenar i practicar el esport que ens agrada, LA NATACIÓ A MAR OBERT.


Trim i passat per aigua.


El mar esta com un plat,, hem quedat al Pans and Company de la Malvarrosa cap a les 11 h, i com que jo acabe de la volta a peu a les 10'50, tinc el temps just per arribar, posarme el neopre i a endinsar-nos a la mar, pero abans de tot, li done la camara a la dona de Pau, ella fara el reportatge fotogràfic d'avui.


Pau amb la seua dona, que per cert ha fet unes maginifiques instantànies del entrene.

Agrupant-se tots enmig del entrene.

Decidim anar des de el pans and company fins al port, anada i tornada,, uns 3000- 3500 metres,, estem quasi hora i mitja nadant, gaudint de la mar,, i com que Anna es el primer any que nada a la mar,, doncs anem pendent de que vaja al grup.

Selina i Anna van sense neopré,, valentes, jo no se si podria,, jaja. Ixen totes gelades corrents a per la toallola. normal doncs l'aigua ja va gelantse. Calcule que estaria a uns 20 graus.


Una vegada fora, xarrem, i bo, quedem per altres vegades,, la propera la setmana que ve,, tal volta a la Ratlla de Terme, alli estarem. Ara a per la paelleta, que fam que tinc, s'ho imagineu?

No hay comentarios: