22 nov 2009

PRIMERA JORNADA CIRCUIT MASTERS '09/10, PISCINA PROVINCIAL CASTELLÓ


A la càmera de sortida abans de nadar els 50 esquena.


Avui, era la primera jornada del Circuit Masters, on participem 29 clubs i 501 nadadors, la xifra mes alta fins el moment a uns autonomics, el lloc, La Piscina Provincial de Castelló. Al mateix temps , una companya, va a fer la mitja marató de Valencia, i al llarg de la jornada estem en contacte, m'entere que ha fet un temps molt bo, 1h 43' 23'', ENHORABONA BELENCITA. T'HO HAS MERESCUT, EL TEU TREBALL A DONAT FRUIT.

Cal dir que la natació master esta en ple aument, tots els anys puja a les competicions tant el nivell com el nombre de clubs i nadadors dedicats a aquesta practica de la natació, cosa que m'ompli d'orgull poder dir que ja fa uns anys que estic tant a nivell competitiu com a nivell de travessies a mar obert, es a dir, aigues obertes.

Després de nadar els 50 esquena.

Jo avui participe en les proves de 50 esquena i 100 metres estils,, primer toquen els estils i despres cap a les 4 de la vesprada els 50 esquena.

La jornada comença amb un escrit que va llegir una nadadora en record a Bernarda Angulo, una nadadora de les grans, de les que fan escola, i que vaig poder conèixer a Cadiz enguany als Europeus de llarga distancia. Vam fer tot seguit un minut de silenci en record d'aquesta nadadora que fa poc ens va deixar a la edat de 97 anys, amb uns quants records del mon a la seua esquena.

Del Castalia Castelló, del U.P.V., i del Aquatic Castelló, van ser els clubs amb mes quantitat de nadadors a la piscina, aixi com cal destacar el Benidorm.

estil braça.

Cal esmentar que enguany m'han guardonat amb la medalla de plata i a la primera jornada he quedat el primer de la meua categoria als 50 metres esquena, i 7é als 100 metres estils,, es la primera vegada que aconsegueix el primer lloc a una prova, i enguany puc emportarme la medalla d'or, si a les altres dos jornades junt a esta, arribe amb 70 o més punts.

nadant papallona.

Enguany cal dir que , Blai, Juanvi, Miguel Domingo, Fermin, Jose, Xema, i jo ( Rafa) , anem a nadar amb el Club Natació Castalia Castelló, altra vegada, i l'any passat va quedar el segon club de la comunitat valenciana amb mes puntuació, darrere del U.P.V., i davant del Benidorm.

Ara ja a pensar amb el Campionat de Espanya que es cel.lebrarà a Gener a la piscina de La Salera en Castello.

Aixi com també aquest proxim diumenge la travessia no competitiva desde Port Saplaya fins al port de Valencia.

No hay comentarios: