29 nov 2009

1ª TRAVESSIA , PORT SAPLAYA- PORT DE VALÈNCIA. 5000 METRES.






Aquesta iniciativa l'ha va tindre Gabi, un xicot de València que normalment entrena a la patacona i de vegades es desplaça cap a la Ratlla del terme , aixi que pensat i fet, ens ho va comentar, nadar desde port saplaya fins al port de valencia, total de metres 5000 a 5500, i amb el vist i plau nostre, vam juntar-nos el 29 de Novembre, diumenge, 17 nadadors i 8 piragues, quasi res, doncs havia gent de tot arreu, Villena, Alacant ciutat, Sueca, Torís, València, Barcelona, Gandia, i algun lloc em deixare per esmentar.






No recorde tots els noms, aixi que no els diré,, aixo si,, tinc que donar les gràcies als piragüistes que ens vau acompanyar, durant tota la travessia, doncs al no estar organitzada, el principal factor de risc eren les embarcacions a motor, i les motos aquàtiques, cosa que vinguent ells, vam estar ben visibles.


part dels nostres piragüistes, gràcies des d'aquest blog.

Foto de Elena, des d'una piragüa.

Una vegada més la natació es conjuga com a reclam per a pasar un dia ple de esport i bon ambient.




Hem decidit fer la travessia com un entrenament, però tot i que hi han diversos tipus de nivell, segurament es faran de tres a quatre grups al llarg de la travessia.

de dreta a esquerra: jo( Rafa) de Torís, Pau de Sueca, i Xavi de Vila-real.

Aixi es que les piragües tindran que anar fent rotgle als grupets, justament jo , hem quede sol al llarg de prou trajecte, me pose prou endins de la mar per no tindre les ones molt grans, doncs al primer tram, estorben a la cara, i per pegar la braçada, aixi que una piragua se m'acosta per dir-me que tire cap a la costa , que ja estic masa cap endins.

Jesús Blanco, Rafa i Pau.

Quan ja falten quilòmetre o quilòmetre i mig, comença a anar la corrent forta, contra corrent, començe a tirar de braços, per arribar a meta, es a dir a la escollera del port de Valencia, anava sempre darrere de la piragua que m'acompanyava, i veig de sobte un altre nadador, es Pepe, vaig a intentar agafar-lo, esta a uns metres de mi, i finalment eixim tots dos junts, quan veig que surten Selina, Pau Tomàs, i dos mes davant nostre, en fi, ha sigut molt bonica la travessia, per a repetir,, tot el trajecte el temps nuvol.lenc i pensava que plouria, pero no, ens ha deixat acabar.

Mila amb la seua medalla de plata.

Tot just quan anem a dinar, es posa a ploure, al dinar, tots comentant el fred com l'ha aguantat, com de bé que ens ha sortit tot, i sobretot, QUAN REPETIM??

instantània del dinaret. 21 comensals.

El dia 19 de Desembre toca la Marató de Alcoi Contra el Alzehimer, i el dia 20 a Alacant travessia Copa de Nadal a la platja del postiguet.

No hay comentarios: