24 dic 2009

AÍDA PONCE EN VALENCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Aida , ja esta a València, que alegria, veritat? doncs si, ja la tenim altra vegada a la terreta,, la xica que va aterrar aqui per estudiar al U.P.V. i va triomfar tant als estudis, com a la seua carrera esportiva de natació, fent records de Espanya, creuant el Estret de Gibraltar, fent la Capri- Da Napoli, i moltes moltes travessies mes que vam fer junts, doncs ara, València s'obri de braços per rebre-la, i acollint-la els amics, Enric, Rafa, Pau,Manu, .... i tots els del poli on va estar de nadadora mentre estudiava als quatre anys de estança aci.



Avui, he anat a nadar a Marxalenes, doncs feia mal temps i no era per anar a la Ratlla del Terme, per falta de temps, una vegada acabat el entrene, amb Belen i Elena, quasi de cami cap a Torís, rep la trucada de Aida, per vorens, quina alegria, doncs fa un any que ens va deixar per anar per assumpte de treball cap a Belgica, i ara venia directa de Copenhage a Valencia.

Aci unes fotos de la trobada amb Aida, a la Ciutat de les Ciencies. Ara espere trovar-me altra vegada una volta comencem l'any, si pot ser, nadant.



BON NADAL I BONES FESTES.

No hay comentarios: