31 dic 2009

ACOMIADADA I BENVINGUDA DE L'ANY A FUENTELESPINO DE HARO




Enguany el Capd'any toca a Conca a un poblet anomenat Fuentelespino de Haro, a una casa Rural, i sort que tenim una piscina , encara que descoberta pero piscina, que es el bo, jeje, per fer una acomiadada del any com toca, amb neopre es clar, i una benvinguda.

Quan li demane permis al amo de les cases rurals es pensa que vaig de conya, però una vegada veu que estic dintre nadant, ja el tio,,, Jose s'anomena, ja veu que la cosa va en serio, jeje.

NADANT L'ULTIM DIA DE L'ANY 2009.


Bo, nomes unes piscinetes i prou, doncs l'aigua s'havia congelat de la nit abans, i no estava per a molts trots.

NADANT EL PRIMER DIA DEL ANY 2010.


Abans de mullar-me hem pose el tratge de neopre, els taps per a les orelles, per a no agafar otitis, i dos barrets, per al cap, doncs l'aigua com ja he dit abans estava ben geladeta, pero jo tenia que mullarme, doncs els meus companys feien acomiadada una san silvestre a la Malvarrosa, segur que algun grau semportaria de Conca a Valencia. pero tenia que fer-ho.



També com no, els amics, ferem una san silvestre amb calçotets, com tenim costum de fer uns anys cap aci, pero aixo es top secret, qui vullga voreu, que vinga l'any proxim, es una pasada. On anem trionfem mes que el fary.

No hay comentarios: