20 dic 2009

XVII COPA DE NADAL PLATJA POSTIGUET-ALACANT



BON NADAL I FESTES NADALENQUES , VINGA QUE PROMPTE ENS VEGEM A L'AIGUA DE NOU, SALUDETS DES D'AQUEST BLOG , ALS QUE ME SEGUIU I ALS COMPANYS BLOGGERS PAU I XAVI, AIXI COM COKE. UNA ABRAÇADA A TOTES I TOTS.

HO HO HO.








Avui es una travessia que pasarà la historia, doncs fins ara no s'havia fet mai una de 2000 metres en hivern, hi som 139 inscrits, gens malament, vinguts de tots els racons de la penisnula.


Però encara es més canyero, tindre la temperatura de 11 graus davall zero, a pocs quilòmetres d'Alacant tot nevat, per Alcoi i al mateix Alacant a la platja del postiguet on es cel.lebra la prova, a les 10 del mati, estem a 3 graus, hi ha per a pensar-seu, veritat? pero no, no es aixi, com si estiguerem bojos, quan arribem, ja es vegem a gent amb els neoprens enfundats, esperant els dorsals, sort que el dia acompanya al igual que la companyia que portava era molt grata. Llastima que havera gent que no poguera fer-la per no tindre neopré, eh Mila? en fi, altra vegada serà, els neoprens que deia Troyano fallaren.





Alli ens vegem a Jesus, Toni, Samuel, Pau, Mateo, Jose Luis Larrosa, Kirsten, i un fum de gent coneguda i també, desconeguda, un galleg, amb el que xarre, que diu que ha vingut per nadar la prova, que l'havia vist, i que volia fer-la, ahi m'he n'adone que jo no soc l'unic boig, jeje, i me dic,, que seria d'aquest esport, la natació a mar obert en desembre sense bogeries?? veritat?


Abans de donar la sortida, veig a un dibuix la forma de la travessia, te forma de triangle, tenim que sortir en linia recta, i quan peguem la volta a la boia, ja fer dos voltes a la platja del postiguet, un entorn precios per fer una travessia d'aquestes caracteristiques, doncs la gent que ho veu, te la zona del port, i tot el passeig per vore als nadadors sense perdre detall.
La platja del postiguet, esta salvaguardada per el castell d'Alacant, un paratge meravellos, per nadarla, l'any que ve, vindra mes gent segur que si. ENHORABONA A JESUS TROYANO I A L'ORGANITZACIO, es veren desbordats amb tanta gent.







Un apunt tinc que ferli a Jesus Troyano,, HI HAGUE TONGO AMB ELS PERNILS, aixo de emportar-se'ls qui tots sabem, ejem ejem, jaja.




VINGA BON NADAL A TOTES I TOTS, MENGEU BONA COSA DE TORRÓ I MOLT DE POLVORÓ.

Rafa.

No hay comentarios: