20 jun 2010

II TRAVESSÍA GENT X GENT










jose luis, Anna, Belen , Rafa i German.

Xavi, Jose Luis, Anna, Rafa, German i Eduardo Landin.


Avui, Gent x Gent, lloc a la platja de la Malvarrosa, enguany segon diuen la organització a millorat, pero no molt eh? que no es facen il.lusions, que encara te un 4 de nota. jeje.

Ens vegem Xavi, Pau, Eduardo Landin, Javi Camarena, Belen, Anna, Mila, Jesus Blanco, i molts mes,, que ens vorem les cares a Cullera. Aixi com a Elena,,, joer Elena quin tiempaso ha fet????

Bo, anem un grupet del Club triesport Torís, German, Jose Luis, Javi i Rafa, ens han posat a la mateixa categoria, AIXO ES DEPRIMENT. Sobretot per part de Federació Valenciana de Natació, doncs es una travessia que entra dintre del circuit Valencià de Travessies, ja vorem si s'aploma aquesta Federació, es vergonyós.Tot i aixo hem quedat prou be,, com que tots entrem dintre de la mateixa categoria, per temps hem anat entre 21 i 27 minuts, un bon temps per a 1500 metres. Ultimament no hem pogut entrenar per motius de neteja de la piscina on entrenem. Esperem que a partir d'ara pogam fer-ho mes a sovint.




Belen a la arribada a meta.


Jo he notat els braços carregats del esforç de la prova feta ahir vesprada a Castelldefels, tinc que dir que Elena, m'ha fotut,, aixi que lin dec una, a Badia Cullera, eixa es la propera, la de 10 quilòmetres, el proper dia 27, alli ens tornarem a vore les cares,,,,, per cert,,, algu sap si JESUS BLANCO MANZANARES HA ENTRAT JA EN META???? jajaja.

No hay comentarios: