18 jun 2010

XIII CAMPIONAT D'AIGÜES OBERTES CASTELLDEFELS


Doncs pensat i fet, ens varem inscriure al Campionat de Espanya d'Aigües Obertes cel.lebrat a Castelldefels,,, Núria l'entrenadora del Castalia ens inscrivi a Juan Carlos, Alex, Miguel Domingo, i a mi.

Jo, quede amb Alex, per anar amb Juan Carlos i amb ell , doncs el viatge es llarg, i no es per anar a soles,,, aixi que pase per Borriana, i deixe el cotxe,, cap a les 12 arreplegem a Juan Carlos i anem tots quatre, Alex, Teresa ( la dona de Alex) , Juan Carlos i jo, cap a Castelldefels, on arribem vora les 3'15.

.



Alli ens trovem amb gent coneguda, amb Javi Camarena del Dom Bosco, per eixemple.

Magnifica vista del Canal Olimpic on es disputa la prova.

Rafa. Miguel i Alex tots tres del Castalia

Aci esta Juan Carlos també, junt a Alex i a mi i al darrere el Canal Olímpic.



Finalment hem de dir que com a experiencia inolvidable,, ha sigut una prova molt exigent, el resultat havera pogut millorar personalment.

RESULTATS

Ara, a dutxar-nos i cap a casa, que la tornada es llarga,, i demà a Gent x Gent.

PER CERT,, ENHORABONA AL C.N. VILA-REAL PER ELS EXITS ACONSEGUITS A AQUEST CAMPIONAT AIXI COM A JOSE LUIS LARROSA I A MATEO PESQUER.

6 comentarios:

MASTERS CASTALIA dijo...

Molta sort Rafa!!!!!!!!!

Rafa Muñoz dijo...

GRACIETES,,, AFEGIU EL MEU BLOG AL VOSTRE EN UN ENLLAÇ. JO JA HO HE PUBLICAT,,,, CAMPIONASOS, JEJE. ENHORABONA A MARTIN I A NURIA, AIXI COM A MAMEN PER LA LLAVOR QUE HAVEU FET AL LLARG DE TOT L'ANY.

UNA ABRAÇADA A TOTS ELS MASTERS CASTALIA.

Xavi dijo...

Merci Rafa per fer menció dels "mostres" nadadors: Alex, Josep, Juan i Pasqual.
Massa curteta la de hui, ens veiem aviat

Rafa Muñoz dijo...

home Xavi, van fer una meritoria primera i tercera posicio,, van deixar el pabello ben alt. saludets, la setmana que ve a cullera,, eixa es de les que m'agraden a mi.

Javier dijo...

Creo que nos tuvimos que ver en Castelldefels.
Somos un grupo de nadadores Masters de Zarautz y estuvimos en los campeonatos el fin de semana pasado.
Veo que tienes un blog que sigue el calendario de travesías a nado.
Me podrías decir, según tus datos, cuál es la travesía con mayor participación?

Gracias

Rafa Muñoz dijo...

saludos javier,,, si, si que nos vimos,,, o vi a un grupo de zarautz por castelldefels, e incluso estuve a punto de dirigiros la palabra,, pues estuve por vuestras tierras y me encanto vuestra ciudad.

LA TRAVESSIA CON MAS PARTICIPACION ES LA DE SANTAPOLA-TABARCA ( 5900 metros) TIENE MUCHO ARRAIGO, esta por Alicante, pero igual la conoceis.

Una que os aconsejo que vayais es la Vuelta a Formentera, RESPIRALIA, es por equipos, y en tres etapas,, es muy bonita y en unas aguas muy limpias.

Venga a ver si nos vemos a la proxima y nos conocemos en persona,, he intentado entrar en vuestro blog y no me he podido.