13 jun 2010

VII CIRCUIT AUTONÒMIC DE NATACIÓ MASTER BENIDORM

EXPEDICIÓ DEL CASTALIA AL COMPLET A LA PISCINA DE LES FOIETES.

RESULTATS I MEDALLERO 2009/2010



FINALMENT PUC DIR QUE EL CLUB NATACIÓ CASTALIA CASTELLÓ ÉS CAMPIÓ DEL VII CIRCUIT AUTONÒMIC MASTER.





La tercera Jornada del VII CIRCUIT MÀSTER era en Benidorm a la piscina de les Foietes, un total de 372 nadadors som els paticipants, i 60 d'ells som del Castalia, un numero molt nombrós, cosa que cal destacar.



Les previsions del oratge son molt fotudes, dona plujes, aixi que cap a les 10 es convoca una reunio dels representants de cada club, per dir quan comencem i com va a fer-se la jornada, aixi que finalment es decideix nadar fins la prova dels 800 pel matí i deixar mitja hora per dinar i ficar-se a les 4 a escalfar, aixi a vore si abans de que vinguen les plujes podem fer part de la jornada.
Finalment, fa un temps inmillorable, per compartir el ambient amb els companys tant del Castalia com d'altres clubs un dia meravellos, fent el esport que més ens agrada, LA NATACIÓ.

Juanvi amb Blai.

Jose Luis Larrosa, Javi Selfa, Irene Granell, Juanvi, Miguel Domingo, Blai Peiro, tot un fum de gent que no pararia de esmentar, vam poder xarrar durant un bon temps, aixi com els altres bloggers, Xavi del Club Natació Vila-real i Pau Tomàs del Sueca.


Jo vaig participar a les proves de 100 i 200 metres esquena,, vaig quedar el 5 i primer respectivament, amb un total de 31 punts aconseguits a aquesta jornada i un total de 60 entre la jornada primera a Castelló i la de Benidorm, doncs a Benimàmet (Valencia), no hi vaig poder asistir. Aixi que me quede amb la medalla de plata, tot i que he tingut dos primers llocs a 50 i 200 esquena, un segon i un cinqué, pero necesitava 72 punts per aconseguir el or...., Aixi que a pensar a les travessies i al campionat de Espanya de Castelldefels de Aigües Obertes que me queda, i com no la TRAVESSIA DE LA BOCAINA que es cel.lebrarà en Octubre el dia 16 amb un total de 15 quilòmetres.



Com no puc oblidar el moment del retrobament amb Alex i Loren, els Zipi i Zape, de Formentera, una parella indiscutible, enguany ells repeteixen , jo no hi vaig a Formentera,,, ja m'ho tiren per cara , jeje. en fi, altre any serà. Saludets a Isa desde el blog.





RESULTATS


Miguel amb el seu estilàs, nadant el crawl, 800 metres.

Els dos entrenadors del Castalia , Núria i Martin, posant per a la càmera.



Núria i Martin com sempre pendents del temps de cada nadador.


ALGÚ SAP QUI ES? EL FACEBOOK DE ELLA PERFAVORRRRRRRRRRRRRR.

Només cal dir que es una magnific arbit de la Federació, Si o Si?

Vinga ara com que he quedat amb Alejandro per anar junts a Castelldefels, el proper dia 19, a nadar la prova de Aigües obertes, a entrenarrrrrrrrr.

No hay comentarios: