12 jun 2011

I CAMPIONAT AUTONOMIC MASTER , PISCINA PARC DEL OEST , VALENCIA.

EL EQUIP DEL CASTALIA A LA SESIO DEL DISSABTE.
SUBCAMPIONS DEL CAMPIONAT AUTONOMIC RESULTATS


 Un cap de setmana toca de competició, es el primer CAMPIONAT AUTONOMIC A VALENCIA, cel.lebrat a la piscina del parc del Oest, meravellosa instal.lació esperava a uns 400 nadadors, de un bon nombre de clubs de tot arreu de la Comunitat Valenciana.




En aquest campionat participe als 100 i 50 esquena el dissabte dia 11 de juny, i el diumenge 12 als 1500 lliures.

He quedat quart , seté i nové respectivament de la meua categoria a estes proves de la Comunitat Valenciana, men vaig molt content,, doncs encara que altres anys he tingut medalla,, doncs tinc que dir que enguany he anat per matar el cuquet, passar un bon cap de setmana amb els nadadors, i aixo es el que he aconseguit. 

Mila que enguany esta a les files del Natatió i Esports Gandia, junt a unes companyes.

Juanvi amb Miguel Domingo.

Jorge i Victor dos grans de la natació tant de piscina com de travessies.

 En resum puc dir que han estat fenomenals, he pres de nou contacte amb la gent, amb els nadadores i nadadors amb els que me junte tot l'estiu a les travessies, i com no, vore de nou als del meu club, el Castalia Castelló, que erem el segon club més nombrós en participants, siguent els primers el U.P.V., també cal dir, que ha sigut una jornada molt retrobaments, Jorge piquer , Xavi, Pasqual( Vila-real) , Victor Moreno (piscis mislata), la gent del Dom Bosco, la dels master Manises, i aixi us podria esmentar molts i molts noms de nadadores i nadadors al igual que clubs.

La jornada del dissabte començava amb un minut de silenci dedicat a Paco Sanz, el president de la Federació Valenciana de Natació que fa poc ens va deixar, i vore com tota la piscina es callava fent aquest minut va ser genial.

El Dom Bosco esmorzant. jeje. quina foto.

Heinz Molck, del UPV, fent fotos al seu club.


El mati va començar serie darrere de serie, fins que va arribar els 100 esquena, uf,,, que piscina mes llarga redeu,,, pensava que no acavaba, jeje. Pero,, genial, quan vaig enterarme que vaig fer un quart lloc, doncs cames no podia fer per el meu estat actual. Dies mes bons vindran....

Amb Amparo, del Natacio i esports Gandia. 



A les 14:00 hores a dinar, tots junts al bar que havia seleccionat el Club, i a les 17 a nadar els 50 esquena i directe despres cap al bateig de Sergi, el fill de dos bons amics, Jose i MT.

No tinc ni oblidaré la entrega de medalles, i pense que menos encara ho oblidaran ni Tomas ni Juan Carlos Hidalgo, veritat??? aci teniu una prova mireu mireu,, no perd qualitat la foto a que no?? PACO,, EL QUE ET VAS PERDRE ,,, menos mal que esta el blog per a deixar constancia.

jo personalment la titularía: ejem,,,,,,,, TOMAS AL CEL, jaja.

les medalles van estar donades per unes xicones excel.lents.
El diumenge, a les 9 estic ja a la piscina, i hem trobe amb Miguel, un company del Club i anavem a nadar junts els 1500 metres,, redeu Miguel, que fort que estas,,, enhorabona, quin tiempaso has marcat.

Aci tots patint per Miguel,, si es queia de esquenes tocava fons del pes de les medalles, jeje. Enhorabona.


Amb victor Moreno, Miguel Domingo, i Jenni, la entrenadora del club Castalia.

Aci us deixe la foto amb els Milqui, jeje, els que hem fet els Mil cinc-cents del Castalia, junt a la entrenadora Jenny i com no Victor Moreno ha posat amb nosaltres a la foto, tot un campió allà on es pose.


saludets i fins la propera.


No hay comentarios: