18 jun 2011

III DESCENSO RIO EBRO




Vam sortir cap a les 5'30 desde València, direcció a Saragossa, Victor i jo, en plan de investigar aquesta prova, que es presentava un poc intrigant, no sabiem de que podia tractarse,, no l'haviem feta mai, i no sabiem de cap company que l'havera fet.

Només arribar a la capital manya, vam decidir visitar la Basilica del Pilar, vam vore que la plaça estava asediada per els indignats, cosa ja de costum a totes les capitals de la peninsula.


Aci, junt a uns companys del Natació Masters Madrid.
Una volta vista, agafem i ens traslladem a peu cap a la sortida,, alli quina casualitat, vegem a un grup de tres nadadors que anaven a fer-la, del CLUB NATACIÓ MASTERS MADRID, es tractava de Avelina, Belen i Manuel, i decidim agafar un cotxe i deixar-lo a la arribada i altre a la sortida, aixi tenim en que desplaçarse una vegada feta la prova.

foto de Victor Moreno, campió de la prova.

Belen, campiona de la prova, del Masters Madrid.
La travessia va per mig de la Federació Aragonesa de Natació, us la recomane per altre any, es una prova nova i al Ebre tots sabem com va,,, es meravellos i com no fer-la a la mateixa capital, encara fa que la prova tinga més encant.

Victor, continua amb la seua.

La prova decidim fer-la amb dos barrets, per si de cas el Ebre esta freda l'aigua ,, pero d'aixo res, esta molt bona l'aigua, i finalment Victor resulta ser el campió per variar de la prova. Jo doncs el 8é, no esta malament, llastima que al estar tocat del peu m'adelantaren tres persones, sino quede el 5é.

RESULTATS

FOTOS


 Ara a dinar i cap a Alacant, on demà diumenge dia 19 tinc una prova, la II travessía de les Fogueres de Sant Joan.

No hay comentarios: