19 jun 2011

II TRAVESSÍA FOGUERES DE SANT JOAN



FOTOS 

El dia 19 tocava la II TRAVESSIA DE LES FOGUERES DE SANT JOAN, organitzada per el club RC7, club que va a fer la TRAVESSIA DEL SEGLE. Aixi que a les 9 estavem a la platja de Sant Joan de Alacant.

Mila, David i Maria.



Toni, Salva, Rafa, Mari i Isa.

Gumer, Rafa, Manuel i Toni

rafa amb la fotògrafa de la prova i nadadora del club RC7.



Quina sorpresa,, la mar estava embogida, i despres de parlar amb Gumer , un de la organització, me demana que entre fins la primera boia per vore que tal me pareixia les condicions de la travessia.

Jose Luis Larrosa junt a uns companys del seu club.

Quan començe a nadar, les oles son molt fortes, doncs hi ha bandera roja, i arribar a la primera boia me costa prou. Cosa que li dic a Manuel i a Gumer, dit i fet, ells decideixen aplaçar la travessia un hora mes, doncs internet deia que el vent tindria a amainar.


Entre els nadadors, hi ha gent que es la primera vegada que va a fer una travessia i decideixen no entrar-hi, molt ben fet per ells. Doncs es un espectacle les oles embravides.

Amparo del N.I.E.


Esperanza i Mila Botella.

Finalment guanya com no, Jose Luis Larrosa a la general, i Mila Botella Barranca del N.I.E. Gandia, veig a molta gent coneguda, i gent que me faltava per coneixer, aixi com els de la organitzacio, el mateix Gumer, Esperanza, Manuel, etc etc. Amparo de Gandia, Anna de Denia, Isa i Maria de Alacant, Maria Llamas i David de La costera, com no el crack de Salvador Barceló, i Toni de Xàtiva tots dos.

La organització ho te tot previst i molt ben organitzat. un 10 per a ells, saludets i enhorabona,

Rafa.

No hay comentarios: