11 jul 2011

XVI TRAVESSIA TABARCA-SANTA POLA

MAPA DEL RECORREGUT DE LA TRAVESSIA.

VIDEO DE LA PROVA

El dia 9, dia posterior a la arribada de la TRAVESSIA DEL SEGLE, Eivissa - Denia - Alacant, despres de dinar, German i jo decidim anar cap a Santa Pola on havia agafat habitació al hotel de on anem sempre quan fem aquesta travessia. El Hotel Patilla.




Vegem poques cares conegudes, doncs enguany la travessia l'havien feta via sorteig, i per fi, vegem a Amparo, Hector Pardo, German, tots tres del Natacio i Esports Gandia. com no per la nit el incansable Jesus Blanco, no mel lleve mai de damunt, quina pesadilla, jeje.


Despres de prendre algo, anem a la casa de la cultura i vegem la xarla, que avorreix prou fins que arriva el entrenador, menos mal,, pero collo, quin ritme que marca el xicon, aixi si que te que estar fort uno.

Peguem una volteta per Santa Pola cap al port, vegem les Tabarqueres, que son les barques que ens tenen que portar al sendemà cap a Tabarca i despres anem a sopar a un baret prop del ajuntament a una plaça que hi ha per alli.




Me truca Esperanza, vaja, una companya del club RC7, me diu que al Reial Club Nautic de Alacant, van a fer un xicotet homenatge als nadadors que hem fet la travessia del segle, el repte AEAL. Pero com que es a les 11 de la nit i al sendema tinc que alçarme a les 4, decideix no anar, sentint-ho molt, doncs les hores de son estan acumulades, sino que li ho pregunten a German, jeje.

Es despertem, i anem a desdejunar, i d'alli amb xancles , banyador i samarreta direccio on estan les tabarqueres, doncs alli ens marquen i ens donen els barrets i pujem a les tabarqueres, ens donen els xips control. etc.




Xe tu, quina casualitat entre 850 nadadors ens trovem amb Ismael Corell, resulta que esta inscrit tambe, i va amb son pare, sa mare i sa novia. Quina matinada han pegat, ups. pero quina alegria vore que al final sortim torisans a nadar junts.
També veig a Juan Carlos Hidalgo, del meu club el Castalia, pero no arribem a fer-nos una foto ,, aixi que a la propera sera Juan Carlos,, vinga un saludet crack.

Pujem al final a les Tabarqueres i direccio a Tabarca. Una vegada alli, i xarrant amb Espe, i companyia, es fa mes curt el trajecte, almenys per mi, finalment quan arribem, deixem les xancles al lloc i directament a la platja.

Quanta gent som enguany,, jo pense molt amb la seguretat, i decididament no se com ho tenen en cas de que pasara algo extrany com mala mar, etc. tindrien que evaquarnos a tots, i amb 850 tots alhora, NO PODRIEN SINCERAMENT NO PODRIEN i podria pasar algo greu, QUE S'HO PLANTEJEN DE UNA VEGADA JA.


Sortim i tot son bufetades fins el quilòmetre 2'5, que barbaritats, pense i tot que m'han tret el xip, pase per damunt a gent, me pasen per damunt torne a pasar, ufps,, no se com nadar, es un munt de gent, som mes que gotes hi ha al aigua. Fins que finalment se estirem i formem grups, menos mal, aixo no podia ser.

foto dels nadadors de la travessia subaquàtica.

Jo sincerament al quilometre dos, ja estava amb ganes de acavar, per que seria? tal vegada per tantes hores de son, segur que si, doncs aixi coincidim despres kily, Espe, i companyia.
En fi, altra vegada Tabarca feta i ja van cinc al sac. Pero pense que sera la ultima, no es pot dir mai la ultima pero quasi que si. Aquesta travessia va posant-se en perill. Es el que pense jo.
Amparo del N.I.G. campiona de la prova a la seua categoria, enhorabona 

De cami a Toris, me truca Espe i me diu que el club Natacio Alone va a fer un xicotet homenatge als nadadors que ferem la TRAVESSIA DEL SEGLE, en fi, ja anem per la Vilajoiosa, llastima no haver-ho sabut abans.

vinga altra vegada sera, ens vegem a la propera,
un saludet,

Rafa.

No hay comentarios: