2 ago 2011

4ª EDICIÓ 24 HORES DE NATACIÓ

Els dies 30 i 31 de juliol tocaven enguany les "ja nostres" 24 hores de natació, organitzades per el club Triesport Toris i com no, amb la col.laboració de la Regidoria de Esports de Toris i com sempre de la empresa AiguaesportTuris S.L.

ENTREVISTES DE V.E.N. (Valencia Eventos Nauticos)

  



Cal esmenar que han col-laborat Distur,  CaixaTuris,Talleres Galvi, Turelectric, Coca-cola, Fundacion Sabor y Salud, Nadathlon,Naibaf, el grupo Travesías a Nado, i el incondicional Eduardo Sanjuan amb la seua web de "los traveseños", aixi com les dos seccions que faltaven del club Triesport Turis, la de BTT com la de Atletisme, que ens ajuden al que poden, gràcies a totes dues.

Javi Marchuet (regidor esports Turis, Marisol Pardo (regina de les festes) Noemi Hervas (regidora psoe) , Enrique Mora (noticiesdeturis). QUINS QUATRE HE PILLAT A LA PISCINA TU, JEJE.


Enguany per primera vegada han estat difoses tant per les webs, com per reds socials les nostres 24 hores, via Noticies de Turis, Sense Limits Rtvv, i gravades per V.E.N., (valencia eventos nauticos) un canal de ONO. moltes gràcies a tots tres, aixi com tambe han estat difoses a la web de TRAVESIAS A NADO COM A ALTRES WEBS, "LOS TRAVESEÑOS" ,etc.

silvia fortaña deleitant al personal dels 500 metres papallona.
Dos nadadors, Paco i Jose fent-se el relleu. Que grans que sou.

Tot aço han donat el seu fruit, dons tret de les hores del mig dia on nomes vam estar tres a la piscina mes la socorrista, on vam tindre que nadar una horeta o mes, jeje, ja ho veiem fotut, despres va començar a acudir gent i gent, i no va parar nit i tot.

Eduardo Sanjuan, amb Joserra un company del Castalia.

De Canals, de Gandia, de Favara, de Iatova, de Toris com no, de Castello, en fi, de tot arreu de la nostra comunitat.

Van començar la nostra 4ª edicio el nostre regidor de Esports JAvi Marchuet junt a la nostra Regina Marisol Pardo, l'enhorabona a tots dos, per inaugurar el event.

Ja despres van anar tirant-se altres regidors, fins que va tocar el torn als nadadors inscrits.

Tot va vindre rodat, tinc que dir-ho, done l'enhorabona a tots els nadadors, per la participació desinteresada, aixi com al nostre Ajuntament i a Aiguaesport Turis S.L. van estar fenomenals. Continueu amb eixa linea.


repartint la frutia de FUNDACION SABOR Y SALUD, va ser tot un exit.

sense paraules, a menjar s'ha dit.

Dons dir que ve un nadador de Canals o de Castello per nadar nomes 30', no es que siga habitual, pero aixi  va ser, la gent ens va recolzar el event i gracies a ells vam poder dur endavant els dos carrils, cosa que quan vam proposar altra vegada de fer les 24 hores portavem idea de nomes portarne un, pero com que la gent se inscribia, vam decidir fer els dos de nou, i ,,,, ho vam portar a terme, inclus els ultims 30' que vam formar dos grups de sis membres del Triesport, i cregueume per al que no ho haveu vist, es genial vore uns relleus tan potents, acabem rebentats pero tots m'han dit que es expectacular vorens.



Personalment crec que vaig nadar vora 11 quilòmetres, volia nadar unes hores, pero la gent no va deixarme, doncs veia que venia gent i vaig tindre que donar pas a que nadaren, vinga aixi millor, que nade la gent, jo estare a la mira per tapar llocs com te que fer la gent del club, el club que organitza la prova. Sempre ha sigut aixi.



Enguany ha sigut un record, record de xiquets participants, cosa que ens ompli d'orgull, doncs el club Triesport INCENTIVA el esport aquest que tant ens agrada, LA NATACIÓ i quina millor forma que desde menuts, no?

El record de quilometres nadats no vam batrel, doncs estava a 159.250 i vam fer 140.250, pero que menys dona, el millor es passar-ho be. pero cregueume aço es bestial, es mortal, moltes hores de son, pero despres  ens recompensa, esportivament.
Salvador, Josep, Raul i Rafa, tots quatre companys de travessies i bons amics.

duermete niño duermete ya, que viene el coco y te comera, jaja. coses que fa la son.

Luis amb sa germana tots dos nadadors y participants de la prova.

Luis davall el logo de Aiguaesport, empresa que regenta junt a Xelo, Raquel, i cia.

 German, abans de començar el seu relleu, un de tants.

Jose, Sergio, Xelo i Rafa. A vore si s'animen xelo i sergio altre any a participar.

Mos pares venen a participar.

Van vindre els companys Miguel Domingo (2on valencia en creuar el estret de Gibraltar) del CAstalia CAstello, Kirsten Franke ( fa dons anys creua el estret) del Natacio i esports Gandia, Josep Vicent Giner ( va fer la Bocaina l'any passat) es del C.N.  Sueca. Silvia Fortaña (torisana que es la campiona de Espanya als 200 papallona) del C.N. Torís, Mayte Villanova (torisana del Club Triesport) segona clasificada a la travesia de pinedo, Jesus Quiles  nadador del Triesport Toris,tercer clasificat a la travessia de Palmeretes.

aquesta parella sempre ve, moltes gràcies per la participacio.

Luis amb els seus dos fills tambe van participar.

rafa amb joserra, un company del Castalia.

miguel domingo pi, un bon amic que va ajudarme a montar les primeres 24 hores.

salva, acaba d'agafar la alternativa , el primer any que ve a nadar, enhorabona, quin estilas tio.



Tambe va vindre nadadors de Denia, Canals, Gandia, Xativa, Bunyol, Castello, etre altres, aixi com a molts nadadors independents.




2 comentarios:

pakis dijo...

Enhorabona per la prova Rafel.
Ja veig que va ser tot un èxit, a vore si l'any que ve no cuadren els nostres events i acudixc a fer uns metrets!!

UN ABRAÇ!

Rafa Muñoz dijo...

doncs si Pakis, a vore si l'any que ve fem per a que no coincideixquen els events, i podeu vindre tu i els teus companys, i feu uns metrets,

una abraçada espartanooooooo !!!!, jeje.