22 ago 2011

69 SUBIDA AL PEÑOTE ( CUENCA) 2011


Amb motiu de la Fira i Festes en honor a Sant Julià i com a punt i final de la temporada; el día 21 d'Agost es realitzarà la Tradicional "Subida al Peñote" en la Platja Artificial de Cuenca.




Aquesta travessía a nado a les aigües del riu Xuquer es remonta a l'any 1942, i constitueix com una de les proves més antigues tant del panorama regional com a nivell nacional, no sense descartar al Descens Internacional de la Ria de Navia.

La prova es realitza per el sistema de "circuit" , ja que cada pujada al Peñote, cobreix una distancia de 400 metres, cosa que facilita la participació de tots els grups de edat.

Decidim Victor Moreno i jo, de anar-hi, doncs es una prova prou atractiva per la seua longevitat i com no, el seu paisatge. Tambe ens acompanya Carmen, una nadadora del piscis-mislata.

Arribem prop de les 10 del mati, decidim esmorzar lleugerament, doncs a les 11 son les inscripcions, i ja seguidament es tira la tanda de discapacitats, on Victor i jo ens llancem al aigua amb ells per ajudar-los i guiar-los en tot moment, tenen que fer 400 metres, una volta al circuit.
En acavar tot, la organitzacio ens dona les gràcies per l'ajuda, doncs encara no s'havien plantejat tirar-se cap nadador per ajudar-los, cosa rara despres de 69 edicions.

Seguidament va Carmen, la nostra companya, te nomes 11 anys, i queda tercera despres de dos voltes al circuit, enhorabona des d'aquest blog carmen, estas feta tota una nadadora.


Despres va altre grup, i seguidament ens toca als majors, tenim que pegar quatre voltes al circuit, 1600 metres, i us puc dir que l'aigua esta fresqueta, jeje, pero ja ho diu la normativa que es sense neopre. Aixi que a pelo. ups.

Victor la veritat es que li dona guerra al campio de la prova, quedant a dos metres del campio, doncs ens engloben desde l'any 1994 hasta els veterans, guanya un xic que es triatleta internacional, a Victor no el coneixien a la organitzacio aixi que anava de camuflat, i jo quede de la meua categoria el tercer, gens malament.





Al final tots tres anem amb copa a casa, un record de Cuenca, un lloc on no pensavem que hi havia natacio de aigues obertes.



Tinc que agrair la bona organitzacio, a les kaiakers, a la guardia civil Geas, que estaven amb una llanxa motora, i a tot el voluntariat. A Tots l'enhorabona des d'aquest blog. Igual torne l'any que ve.







3 comentarios:

krissssssssssss dijo...

Rafeta ens vegem a la del Penyo d'Ifac??? bsss. perlaaaaaaaaa

jiji
kris

krisssssssssss dijo...

rafeta ens vegem en el penyo d'ifac?

o no t'atrevixen en el Trim, Tatoo i jo ? jjjejej

tornem a l'aigua!!

krissssssssssssss

bss
perle com diria el trim de sueque.

:)

Rafa Muñoz dijo...

kriss, no, ara a entrenar per a la Bocaina,, fins que no ho faja, no me voras el pel,, vinga quan torne ja fem un soparet.
besets.