26 jun 2011

V MARATON INTERNACIONAL BADIA CULLERA, III CAMPEONATO AUTONOMICO COMUNITAT VALENCIANA





Aquest any era la cinquena vegada que feia Cullera,,  el meu III Campionat Autonomic, i dos anys a la Travessía Badia de cullera, constant des d'un principi en 6.500 metres i passant fa ja 3 anys enrere a ser de 10 quilòmetres.

Juan Carlos, Alex (tercer de la prova) i jo, tots tres del Castalia

Enguany participavem Juan Carlos Hidalgo, Alex Perez i Blai i jo , tots quatre membres del Castalia, quedant amb molt bones posicions als autonomics, Alex el tercer si mal no recorde, Blai el cinqué, Juan Carlos el quart i jo el cinqué de la meua categoria.

                                          VIDEO DE LA PROVA DEL ANY PASSAT.




També van participar Felipe Añon i Abraham del C.N. Turis, ells a la Travessia Badia Cullera.



A aquesta travessia ens retrobem, Jesus Blanco, Blai, Selina Moreno, Jose Luis Larrosa, i un munt de gent que no pararia de esmentar. Cal dir que al Tatoo l'hem trobat a faltar, tant jo com les meduses, jeje, pero segur segur que s'hauria retirat igual que l'any passat,,, que bo eres Tatoo, un crack,, has guanyat de no vindre,, tu i Pau, pero Trim tenia una bona excusa , no com tu cagat. Note la olor des d'aci. jeje.


Brigi plena de orgull al acabar la Travessia de llarga distancia de Cullera de 10 quilòmetres, ENHORABONA CAMPIONA
Cal dir, que cap dels asistents esperava tanta afluencia de meduses a la Badia de Cullera, redeu, estaven esperant-mos o que? fins i tot un arbitre de federació des de dalt d'un vaixell m'ho va dir,,, " espaiet, ahi davant tens un banc de meduses,,, justamennt quan ja estava al mig d'elles".


Javi , quina copota mamonas. jeje,, eres un crack.


La prova quedava a les 6 el marcatge dels nadadors, l'arreplegada dels xips, Hector Pardo, Javi Segui, Luis i jo ens posavem vaselina, quan va vindre el totpoderos, jeje, JAvi Selfa, un dels organitzadors de la travessia, i ens va dir, que per favor, que la vaselina i crema ens la posarem a la sortida de la prova, doncs els autobusos els embrutariem....., i aixi ho vam fer.

Selina molt ben acompanyada, o,,,, dos nadadors molt ben acompanyats, ara si, queda millor eh Selina? jeje.


A linia de meta, tot eren nervis, no sabia si podia arribar al far al quilòmetre 5 amb el temps establert per la organització 2:05 h. el que pasara de ahi,, fora de la prova quedaria.

S'untem bona cosa,, tant que fins Felipe me diu,, que estava pasantme de vaselina,, i jo sabia que podia trobarme amb alguna medusa,, pero,,, joer,, alguna no son totes les del mediterrani dic jo, no?

Al quilòmetre 4 ja estava demanant a una embarcacio que me tragueren, portava ja sis picades de medusa,, i com que estaven enfeinats tragent gent,, i no van ferme cas,, doncs vaig decidir de tirar endavant.


a la sortida de la prova amb Javi Selfa, un bon company i organitzador de la prova.

Vaig arribar al punt quilometric 5 amb el temps de 1h 37', gens malament,, pero havia apretat,, i havia gastat ja un gel per tirarmel per la cara, alla on m'havien picat les meduses,,, aixi que l'altre que tenia caldria guardarmel.,,,,, i res d'aixo, uns quilòmetres mes endavant vaig tindre que usarlo de la mateixa forma. untantme el front i la cara.

Vaig demanar a un vaixell a un arbitre si tenien mes gels de glucosa, estava ja baix de forces, me notava que baixava la frequencia de braçada meua, i anava fent menys metres,, justament va picarme altra, quan van pasarme el gel, i altre vegada a untarme amb el gel,,, el arbitre va quedarse a quadros, si senyor, mai ho havia vist aixo.

Irene Granell, campiona de la prova a la seua categoria. del C.N Sueca

Aixi que vaig tindre que fer els 10 quilometres en nomes un glopet d'aigua que me van donar a un vaixell. uf, que mal ho vam pasar tots els nadadors. El que diga el contrari,,, mentix.

Selina Moreno amb un servidor. Ens retrobem despres de la seua campanya per EEUU.

Nomes sortir, portava ja 3 hores 37 minuts, vaig anar directe a una ambulancia i quina sorpresa,,, tot una  cua de nadadors tots al mateix, a les picades de medusa,, i me van dir que a les 9'30 ja tenien les tres ambulancies colapsaes de la gent que estaven portant les embarcacions perque s'havien retirat.

TINC QUE DIR, QUE LA PROVA ES MOLT BONICA, SI , AIXI ES, UN ENTORN MOLT XULO I DEL TERRENY, ARA,, LES MEDUSES AIXO ENS HA TOCAT A TOTS, he sentit comentaris de la gent, que ja no torna a fer la prova,, jo tinc que dir, que els anys que estic fentla, doncs es el primer any que ha pasat açó.

Amb dos bons companys del Politecnic

Un apunt per a la organització seria intentar ferla vint dies abans, aixi l'aigua estaria uns graus mes freda, que collins, no tinguen tanta por a la hipotermia, que total l'any passat en van tindre dos nomes,, i enguany,, doncs l'aigua estava mes calenta i ha fet que les meduses estigeren mes a flor de l'aigua. Ens ha fotut als nadadors.

Mila, Rafa, Maria, i Lirios
, Mila la fotografa d'aquesta prova .

De totes formes Felicitar al CLUB NATACIO CULLERA PER FER AQUESTA PROVA TANT LLARGA,, I JA POSATS,, FEU UNA DE 15 QUILOMETRES, OK? HO DEIXE EN L'AIRE.

L'any que ve,, probablement repetire, ,encara que no es pot dir encara,, la cuentor encara no se me n'ha anat.. jeje.

Vinga ara a per altre repte,, la Bocaina esta ahi al girar la cantonada.  

2 comentarios:

felipe dijo...

rafa estic amb tu.
hoy no he podido ir a trabajar por culpa de los animalitos(reaccion alergica)ayer acabe en el hospital a ultima hora de la tarde.
Tengo que decir que la prueba es preciosa, tanto por recorrido por distancia como por los nadadores que la hacen, pero las medusas desmerecen la prueba, si la hacen a principio de junio o finales de mayo repetire aunque tenga que hacerla con neopreno, pero si la hacen en las mismas fechas NO y NO pero solo por mi salud.

Rafa Muñoz dijo...

Felipe, la prova deu de fer-se en banyador, doncs es una prova que entra en el circuit de travessies, i estic amb ells, aixi que a principis de juny seria bona data,, les meduses anirien ben baixetes i nosaltres podriem nadarla,, vinga un saludet,,, si eres alergic es una putada,, vinga cuidat campio. dew.

i torne a dir,, enhorabona a tots els que varem acavar-la.