3 jul 2011

II TRAVESSIA PLATJA OLIVA

La gent escalfant a la platja de Oliva

Arriba el diumenge 3 de juliol, i es la primera vegada que faig aquesta prova,, son 2200 metres , veig moltes cares conegudes,, jeje, despres de tantes travessies,, qui no en veu veritat?

cal destacar a Javier Segui, Luis i Agustina de Bunyol, Rafa Tenllado, Amparo de Gandia, Charo de Denia, Mila i sa germana de Montaverner, en fi,, una llarga llista que no pararia de esmentar.

El gran Pau (ara el biberon) res de nabatrim, jeje. quin crack. Pensaves que no te esmentava eh? igual que a Xavi el altre blogger, aquest de Vila-real. A vore Xavi quan me pases tu les fotos,, jo les he perdudes quasi totes.

Bo,, doncs a les 9'30 donen la sortida,, tenim que fer un triangle,, pero jo diria que es el de les Bermudes,, quin zig-zag que faig redeu,, si que faig metres de mes si,, tants, crec que son culpa de seguir a un dels bons,, el Tauro blanc,, Jesus,, que perdudet que anava,,, i ell me va perdre a mi.. la ultima que el segueisc. jeje.

Fina i Jorge ixen amb prou picades de meduses, cal esmentarles tambe. aci teniu una d'elles de record.


bonica veritat?? ara te toquen els tentacles i uf,, a picar. us ho dic jo.
Vaja plaga de meduses hi ha enguany,, siga aixo o que l'aigua esta mes calenta i estan mes amunt, no ho se,, pero es veuen mes que mai.


al fons charo cholbi i amparo al sortir del escalfament


Ens tirem a escalfar primer,, i a les 9'30 donen la sortida, no esta malament pero les boies no es veuen gens,, quan tenim que girar a elles per fer el triangle ahi hi han de bofetades endavant,,, uf,, hi ha que nadar per saber-ho,, crec que els arbitres de federacio portaven un mocador tapant-se els ulls, jeje.


un gran desaparegut ha retornat a les travessies,,, Raul,, ja era hora collons quant de temps.


Amb Mila Botella al finalitzar la prova.

Ara a recollir els trastos i cap al dinaret que hi tenia a Dos Aigues. des de Oliva notava la olor a paelleta que me esperava,, i tinc que dir,, que bona si que li sorti a la dona.

ARA LA PROPERA EL GRAN REPTE,,, " LA TRAVESSIA DEL SEGLE" EIVISSA- ALACANT , 180 km a relleus. REPTE AEAL amb el club RC7 .

1 comentario:

Jose dijo...

Suerte y fuerza para todos¡
Vamos Rafa¡