13 jul 2009

2ª MARXA BTT A TORÍS





Com que avui era la travessia Les Palmeretes El perelló, i per falta de papers,,, burocracia en general, l'han aplaçada per al dia 13 de Setembre,, decideix-ho participar amb Paco i Vicent, doncs Jose estara ajudant en l'organizacio, doncs la fa la 2ª Marxa Btt el Club Triesport Torís,,, club del que forme tambe part,, i on l'any passat al igual que enguany va a fer les 24 hores, els dies 1 i 2 d'Agost.



Som uns 70 participants,, vinguts de Montroi, Torís, Alboraig,,, i algun que altre poble mes,,, disculpeu si no els nomene, pero la bici no es el meu,, jeje, si fora natació els nomeraria un per un cregueume, jeje, pero va ser molt bona la idea de l'organitzacio de posar al motoclub per el mig per anar tallant caminets, doncs la cursa va ser per el terme municipal, i no era posible de no ser aixi , amb motos,, de tallar tots els pasos per on anavem les bicis,,,,justament quan jo anava per el quilòmetre 14 dels 25 que tenia la prova, va trencar-se la meua cadena,, aixi que vaig tindre que abandonar,, una llastima, doncs coneixia a la perfeccio el trajecte,, molt encertat al meu pareixer. Aixi que si altre any no coincideix amb una travessia a nado,, conte amb mi el Club, per participar-hi.

En acabar beguda i coca de tallà per a tots els participants, samarretes conmemoratives de la prova i gorra de la Caixa Rural de Turis.


ARA TOCA LES 24 HORES. Un carril enguany, segur que estaran molt bones,, despres de les que vam fer l'any passat,, van ser genials per ser les primeres que vam organitzar.

I ABANS DE LES 24 HORES, JUSTAMENT EL DIA 19 A LES 6'00h DEL MATI,, ESTARE AL PORT DE SANTA POLA, PER PARTICIPAR A LA TRAVESSIA ,,,, TABARCA-SANTA POLA, amb 600 participants vinguts de tot arreu del mon. Una travessia molt consolidada al mon de la natacio a mar obert. Meravella de fons marí, dons mentre nades, sempre vas mirant el fons,, mai supera els 18 metres,, als seus 5900 metres de trajecte que unirem l'Illa de Tabarca amb el poble marítim de Santa Pola, els hotels estan replets tan de turistes com de nadadors eixe dia, però..... ja us contaré quan torne,,, no us pareix???

No hay comentarios: