20 jul 2009

XIV TRAVESSIA TABARCA- SANTA POLA





























Amb una trucada, Selina, la bona amiga que va a fer el Canal de la Mànega,, me comunica que te un amic que no pot anar a la Travessia Tabarca- santa Pola,, aixi que li dic que jo mateix aniria per ell .




Sandra, Rafa i Mª José del Castalia a la Travessia de Tabarca.


Dit i fet, canviem la inscripció i el dia 18 dissabte men vaig a Santa pola, on Eduardo i Jesus estan allotjats doncs el diumenge, dia de la travessia, tenim que estar a les 5'40 am, al Port de Santa pola, per agafar dorsals i les tabarqueres,,, enguany som 630 nadadors, va a ser la travessia amb mes participació de la història.



Cap a les 7'30 donen la sortida des de la platja de Tabarca,, tenim que fer 30 estadis, son 30 boies, unes groges i altre roges, les groges ens indiquen els quilometres i les roges cada 250 metres, amb uns globus rojos o grocs, per saber on estan les boies, doncs si hi han ones altes, no es veu, i els globus ajuden prou per la indicacio del cami cap a Santa pola.




Tenim kayaks, motores, vaixells, .... la veritat es que dona molt , pero que molta tranquilitat saber que estan pendents de tu,,, portem un xiulet per indicarlis si estem cansats i volem pujar a una embarcacio,,, jo, me trobe amb un xic que li ha agafat una rampa,,, pare, i li ajude,,, en fi,, per aixo estem,,, a mar obert, no hi ha on agafar-te,, i una prova bona es l'ajut entre els nadadors,, uns s'ajuden als altres,,, aixo ho done per fet,, ja porte mes d'una travessia feta.




Arribant a meta, me despiste i faig uns 500 metres mes,, ho se per les boies,, com que estan marcades,, se que he anat i tornat a la mateixa dues vegades,,, finalment faig 1h 55 ' , gens malament per 5900 metres,, encara que he fet uns quants metres de mes com he dit abans.



Entrem sorprenentment Jesus i jo junts,, aquesta setmana que ve anem a fer la de peñiscola- benicarlo 8500 metres, junt a Selina Moreno, quasi res veritat??

La veritat es que Tabarca, te magia,, es una prova que tots els nadadors de travessies volem fer,, i cada vegada mes i mes gent s'apunta,, aixi que va punjant el volum de nadadors,,, pensavem quan estavem a Sta. Pola que pasaria si l'organitzacio tinguera que evacuar a tots els nadadors una vegada començada la prova,, a 630 nadadors,,,, quasi impossible,,,, un veritable perill,, tot i que estan molt ben organtizats,, si canviara l'oratge, o mar de fons,,, malament traurens a tots de l'aigua i mes molts dels nadadors , que era la seua primera travessia ,, doncs al parlar molt be d'aquesta travessia,, la gent s'inscriu sense pensar que tenen que cobrir una distancia important.



En fi,, tot acaba be,, i es el que te que pasar sempre,,, veritat??? vinga fins l'altra,

Rafa Muñoz Nogueroles.

No hay comentarios: